Rusi računaju na "praktičnu srpsku pomoć" u Alepu

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da računa na praktičnu pomoć srpske i kineske vojske u sprovođenju humanitarnih operacija u sirijskom gradu Alepu.

Izvor: B92

Utorak, 09.08.2016.

13:02

Rusi računaju na

"Osim odgovora međunarodnih humanitarnih organizacija, predloženo je konkretno učešće ministarstava odbrane jednog broja zemalja u dostavljanju humanitarne pomoći u Alep", navodi se u saopštenju ruskog Ministarstva, a prenela je agencija TAS.

"Ministarstvo je zahvalno Republici Srbiji i Narodnoj Republici Kini, koje su prve podržale rusko-sirijsku inicijativu za realizaciju humanitarne operacije. Računamo na dalje praktične korake Ministarstava odbrane tih zemalja u podršci ruskih napora za obezbeđenje humanitarne pomoći stanovništvu Alepa", stoji u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: