"Pajtić da prestane da se ljudima smeje u lice"

Kada će Bojan Pajtić prestati da se smeje u lice svim građanima Vojvodine, navodi se u novom saopštenju Srpske napredne stranke.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.08.2015.

18:22

Default images

Kako navode, Pajtić „svakog dana uzima ogromne narodne pare, a nikada nije na svom radnom mestu“.

„Najavljuje da ni u budućnosti neće ništa raditi, već da će održavati vašarske predstave od grada do grada, plaćene Bog zna čijim novcem“, ističe se u saopštenju.

Osim toga, naprednjaci pitaju Demokratsku stranku „čemu se Bojan Pajtić smejao brčkajući se na Brionima dok je sprski narod tugovao“.

Podsećamo, premijer Vučić je ranije u toku dana istakao da ga zabavlja sve što je iz Demokratske stranke najavljeno povodom eventualnih vanrednih izbora, a posebno ono što pojedini iz te stranke misle sami o sebi.

DS je nakon toga saopštila da SNS jedina u Srbiji ima razloga za smeh, nakon čega je usledilo novo saopštenje naprednjaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: