Nikolić: Tadić neće biti predsednik

Predsednik SNS Tomislav Nikolić kaže da Boris Tadić, nakon što je podneo ostavku na mesto predsednika Srbije, više neće ponovo biti na toj funkciji.

Info

Izvor: B92

Četvrtak, 05.04.2012.

20:02

Default images

"Boris Tadić je danas podneo ostavku i više nije predsednik Srbije. Nije i neće biti. Obećavam zato što znam", rekao je on na mitingu Srpske napredne stranke u Novom Sadu.

Nikolić je optužio Tadića i Demokratsku stranku da se ponašaju kao da žive u filmu, a ne u stvarnom životu.

"Tadiću su očigledno previše puta rekli da liči na Džordža Klunija, pa se on i Demokratska stranka ponašaju kao da žive u filmu, u kojem su siromašni građani samo statisti", rekao je lider naprednjaka.

Ocenio je da je Srbija prepuna birokratije, korupcije i privilegija za pojedince, dok velika većina građana živi u bedi.

Nikolić je rekao da u Srbiji nema slobode medija, već da "vlast i tajkuni kontrolišu sve što vidimo ili možemo da pročitamo".

Miting SNS počeo je minutom ćutanja u znak sećanja na šestoro mladih koji su poginuli u požaru u diskoteci "Kontarst" u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: