WoT – video predstavljanje WZ-120-1 FT

Kineski lovci na tenkove su stigli u World of tanks sa verzijom 9.20 a kao što je to sada već uobičajeno u međuvremenu se pojavio i premium lovac, ovog puta Tier VIII. Dosta se može reći o ovom vozilu ali ono što se nameće kao prvi zaključak jeste da se radi o još jednom prejakom (over-powered, OP skraćeno) vozilu koje daje igračima malo više prednosti u odnosu na druge.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Ponedeljak, 04.09.2017.

09:33

WoT – video predstavljanje WZ-120-1 FT
Foto: Wargaming

Dakle za razliku od standardnog Tier VIII kineskog lovca koji je baziran na WZ-111 šasiji teškog tenka ovde se radi o vozilu baziranom na WZ-120, odnosno Type-59 šasiji ili bolje rečeno T-54/55 tenku. Ovo mu daje jako dobru manevrabilnost i praktično se na bojištu ponaša više kao srednji tenk nego kao lovac. S druge strane oklop spreda je sasvim solidan i može da odbije granate većine protivnika sličnog ili nižeg tiera. Ono što je prava poslastica ovog vozila je top koji pravi 440 dmg po pogotku, a ukupan dpm (damage-per-minute, šteta u minuti je 2.693 bez opreme i skillova posade. Malo mu je lošija preciznost i vreme nišanjenja pa nije baš idealan za snajpovanje, ali kada pogodi to će protivnik sasvim lepo osetiti. Probojnost standardne granate je 248 što i nije baš puno ali je načelno zadovoljavajuće.

Pogledajte u videu kako se nama svideo novi kineski lovac:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: