Zvezda predstavila nove dresove

Umbro je prvi sportski brend koji će sponzorisati gejming u Srbiji, dok će nove dresove nositi igrači esports timova kluba Crvena zvezda – League of Legends, Fifa, Hearthstone i Fortnite.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Petak, 01.02.2019.

16:41

Zvezda predstavila nove dresove

Dresovi će od petka, 1. februara, ekskluzivno biti dostupni u Sport Vision onlajn šopu, dok će se od polovine februara naći i u esports odeljku Sport Vision prodavnica.

Za najvernije Zvezdine navijače je, pored dresova, u pripremi i nova kolekcija Umbro majica, koju će svi ljubitelji gejminga moći da pronađu u Sport Vision onlajn šopu, kao i u Sport Vision prodavnicama.

Kao ekskluzivni distributer i licencijer brenda Umbro na Balkanu, kompanija Sport Vision udružila je snage sa jednim od pionira gejminga na ovim prostorima kako bi postavila nove standarde i trendove u Srbiji i regionu. i planira da u daljem periodu nastavi sa ulaganjem u esport.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: