Svet

Ponedeljak, 04.05.2020.

08:57

Međunarodni letovi možda ponovo od sredine leta

Međunarodni vazdušni saobraćaj mogao bi da se oporavi sredinom leta, rekla je portparolka ruske aviokompanije Aeroflot Julija Spivakova.

Izvor: Tanjug

Međunarodni letovi možda ponovo od sredine leta
Foto: Depositphotos, Photocreo

Spivakova je kazala da je za sada teško navesti tačan vremenski period kada će se to desiti, ali da bi to, prema najboljim prognozama, moglo biti do sredine leta, preneo je sinoć TAS.

"Međutim, definitivno se može reći da ćemo i dalje intenzivno dezinfikovati avione, dok takva potreba postoji", rekla je Spivakova.

Posebne mere predostrožnosti mogu se uvesti za putnike i prevoznike nakon pandemije korona virusa, rekla je ona.

Ne isključuju se ni mogućnosti da preporuke i zahtevi za zadržavanje određenog rastojanja između putnika budu na snazi, dodala je portparolka Aeroflota.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uvode novu novčanicu: Inflacija uzima danak

Zbog dramatičnog skoka inflacije u Argentini poslednjih meseci vlada u Buenos Ajresu povećala je veličinu svoje najveće novčanice u opticaju sa 5.000 na 10.000 pezosa, koja vredi oko 10 dolara.

14:39

9.5.2024.

1 d

Aktuelno

Koliko košta izgradnja montažne kuće?

Popularnost montažnih kuća poslednjih decenija kontinuirano raste, i za to postoji više razloga. Dug vek trajanja, brzina izgradnje, prirodni materijali i energetska efikasnost – samo su neki od njih.

16:15

9.5.2024.

1 d

Podeli: