Firme da sklope ugovor sa GSP

Privatne i državne kompanije u Beogradu imaju rok do 24. septembra da zaključe ugovore o kupovini mesečnih karti za gradski prevoz, izjavio je Goran Vesić.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 19.09.2014.

11:51

Default images

"Primera radi, preduzeće sa 2.000 zaposlenih godišnje na ovaj način uštedi 12 miliona dinara u odnosu na to kada za javni prevoz isplaćuju novac u kešu", rekao je gradski menadžer Vesić za Studio B, a prenosi gradska uprava.

On je podsetio da pooštrena kaznena politika za sve one koji se voze bez karte i da će putnik koji se zatekne u vozilu javnog gradskog prevoza bez karte imati pravo da plati posebnu kartu od 2.000 dinara i da se sa njom vozi čitav dan, a ukoliko odbije dobiće prekršajni nalog od 6.000 dinara.

Prema njegovim rečima, putniku će biti omogućeno da kazna bude prepolovljena ukoliko je plati u roku od osam dana.

"Putnici koji ne budu platili kaznu rizikuju da se ubudće nađu u jedinstvenoj evidenciji prekršaja koja se vodi u prekršajnim sudovima", rekao je Vesić.

On je objasnio da se to ne odnosi samo na prekršaj u gradskom prevozu već i na druge, pa tako onaj ko ne bude platio kaznu neće moći da registruje automobil, produži vozačku dozvolu, preregistruje firmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

6 h

Podeli: