Srbija

Sreda, 18.05.2011.

12:28

Aleva: Podravka nas ne kupuje

Kompanija Aleva demantovala je navode koji su se pojavili u hrvatskim medijima da je pregovarala sa hrvatskom Podravkom o prodaji

Izvor: B92

Default images

"Aleva je jedan od najvećih domaćih izvoznika, primer odlične privatizacije u Srbiji i nema govora da se uopšte razmišlja o prodaji preduzeća", navodi se u saopštenju.

"Iz Aleve su naveli da je sastanak sa predstavnicima hrvatske Podravke održan u petak, ali da je bilo je reči samo o zajedničkom nastupu na trećim tržištima kako bi se još proširio izvoz naših proizvoda, što bi bilo značajno i za samo preduzeće, ali i za domaću ekomoniju"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

15 h

Svet

Britanija pada: Čeka ih krah?

Šefovi Banke Engleske (BoE) strahuju da je Britanija veoma izložena još jednom krahu finansijskog tržišta, izazvanog neizvesnošću unutar ključnog sektora koji je postao sve važniji – i sve izloženiji riziku – poslednjih godina.

23:00

14.5.2024.

1 d

Podeli: