Nove konferencije i seminari u Beogradu u decembru

U Beogradu se u narednom periodu organizuje veliki broj konferencija i seminara uz pomoć kojih možete steći dodatne veštine.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.12.2018.

12:34

Nove konferencije i seminari u Beogradu u decembru
Foto: Thinkstock

MNG Centar će 17. decembra organizovati Konferenciju o mirnom rešavanju radnih sporova u organizaciji, odnosno o vansudskom rešavanju sporova.

Cilj konferencije je da sve zainteresovane strane, kako kompanije tako i zaposlene, uputi na rešavanje individualnih i kolektivnih radnih sporova mirnim putem kroz arbitražu, posredovanje ili mirenje.

Najvažniji regionalni događaj o sigurnosti aerodroma Airport Security Convention and Exhibition (ASCE) održaće se 19. i 20. decembra u hotelu Hilton u Beogradu.

Konvencija i izložba okupiće ključne lidere aerodromske bezbednosne industrije. Oni će govoriti o globalnim trendovima i mogućnostima i prezentovaće svoje proizvode i razvojne planove.

Forum Media 24. decembra organizuje seminar Novi zakon o planiranju i izgradnji na kome će biti prikazane izmene zakonskog okvira u delu urbanističko tehničkih dokumenata, građevinskog zemljišta, izrade tehničke dokumentacije, uvođenja sistema licenciranja za pravna lica, ličnih licenci, Inženjerske komore srbije i inspekcijskog nadzora.

Seminar je namenjen inženjerima u građevinskoj industriji, prostornim planerima, direktorima građevinskih preduzeća, investitorima, licima odgovornim za izgradnju, rekonstrukciju ili izvođačke radove.

Forum Media 27. decembra organizuje i seminar Intelektualna svojina u radnom odnosu.

Ovaj seminar Vam omogućava pojašnjenja u pogledu sve aktuelnijeg pitanja intelektualne svojine iz radnog odnosa, odnosno na radu i u vezi sa radom, razjašnjenja najčešćih pitanja u vezi sa ekonomskim, moralnim, reputacionim i poslovnim aspektima intelektualne svojine iz radnog odnosa, koje su procedure i mehanizmi zaštite prava intelektualne svojine nastale u radnom odnosu, kada i zašto dolazi do spora između poslodavca i zaposlenog (autora) povodom prava intelektualne svojine, Interakciju sa predavačem – advokatom i direktne odgovore na Vaša pitanja, da steknete sertifikat kompanije FORUM MEDIA o pohađanju seminara.

Sve ostale aktuelne konferencije i obuke možete pronaći na sajtu Konferencije.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: