Region

Četvrtak, 30.08.2018.

12:45

Prevoz i do 40 odsto jeftiniji - ista karta za bus i voz

Od 1. septembra će u Hrvatskoj biti integrisan prevoz autobusom i vozom, tako što će za njih važiti jedna karta.

Izvor: Poslovni dnevnik

Prevoz i do 40 odsto jeftiniji - ista karta za bus i voz
Foto: Thinkstock

Uz mesečne povlastice za radnike, studente i penzionere, očekuje se da cene karata budu i do 40 odsto jeftinije.

Nakon potpisivanja Sporazuma o dugogodišnjem partnerstvu u razvoju integrisanog prevoza putnika na području Grada Rijeke i Ugovora o podsticanju integrisanog prevoza putnika primenom radničke, studentske, učeničke i penzionerske pretplatne karte HŽPP – KD Autotrolej u junu ove godine, od 1. septembra integrisani prevoz putnika biće uveden i na riječkom području, prenosi Poslovni dnevnik.

Zajednička mesečna karta HŽPP – KD Autotrolej važiće od 1. septembra 2018, a zajedničkom kartom biće omogućen prevoz vozom unutar 4 zone HŽPP-a (do 40 km od Rijeke) i 1. zone autobuskog prevoza Grada Rijeke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Svet

"Nećemo ometati snabdevanje ruskim gasom"

Moldavija neće ometati isporuku ruskog gasa kroz svoj region Transistriju nakon što ugovor o tranzitu sa Ukrajinom istekne ove godine, izjavio je juče moldavski ministar energetike Viktor Parlicov.

7:56

8.5.2024.

1 d

Podeli: