Srbija 2

09.05.2024.

12:47

Snižene cene za više od 500 proizvoda

U skladu sa politikom da potrošačima ponudi pažljivo odabrani asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, kompanija Lidl Srbija je u poslednjih godinu dana u svim svojim prodavnicama snizila redovne cene za više od 500 omiljenih proizvoda.

Izvor: Promo

Snižene cene za više od 500 proizvoda
Promo

Podeli:

Na ovaj način kompanija teži da potrošačima svakodnevno obezbedi pristupačne cene za proizvode u različitim kategorijama – od osnovnih životnih namirnica, mlečnih proizvoda, pića, kozmetike i hemijskih proizvoda.

U vremenskom rasponu od aprila 2023. do aprila 2024. cene više od 500 proizvoda su snižene za čak do 20 procenata, a potrošači i u narednom periodu u Lidlovim prodavnicama širom Srbije mogu očekivati veliki broj akcijskih popusta, zanimljivih artikala tokom tematskih nedelja i niže redovne cene proizvoda, sa krajnjom težnjom da, kao i do sada, potrošačka korpa uporednog kvaliteta u Lidlu bude najpovoljnija.

"Uprkos svim izazovima koji su pogodili retail industriju u prethodnom periodu, trudimo se da povećanje nabavne cene proizvoda, transporta, energenata i drugi troškovi ne utiču i da ne budu direktno putem povećanja cena preneti na potrošače. Ovo snižavanje cena velikog broja proizvoda još jedan je od načina da pokažemo da smo pouzdan partner našim potrošačima i da osnažujemo poverenje koje smo stekli od početka poslovanja u Srbiji", izjavio je generalni direktor Lidla Srbija Dragan Čigoja.

Veliko poverenje potrošača u kompaniju Lidl Srbija ove godine dokazuje i prestižna nagrada "Izabrana prodavnica godine". Nagrada, koju dodeljuje organizacija "Izabran proizvod godine" (Voted Product of the Year), rezultat je nezavisnog i transparentnog istraživanja koje je sprovela najveća globalna istraživačka kompanija NielsenIQ. U okviru istraživanja potrošači na teritoriji Srbije imali su mogućnost da između velikog broja kandidata odaberu proizvode, usluge i trgovinski lanac koji najbolje odgovara njihovim preferencijama. Ovom nagradom je Lidl potvrdio da prodavnice ove kompanije zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta proizvoda, fer poslovanja i odgovornosti prema potrošačima, nudeći jednstveno iskustvo kupovine.

O Lidlu

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.000 prodavnica, kao i više od 200 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 70 prodavnica u 40 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata "Top Employer Serbia" i "Top Employer Europe" već treću godinu zaredom. Dodatno, u nezavisnim istraživanjima, potrošači u Srbiji su Lidl odabrali kao „Izabranu prodavnicu godine“, pečat koji dodeljuje organizacija "Izabran proizvod godine", dok je na osnovu reprezentativnog uzorka Lidl u sklopu kampanje "Najbolje u Srbiji" proglašen za "Miljenika potrošača". 

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Podeli: