Region

Subota, 16.12.2017.

16:14

Gradonačelnik Zagreba srezao plate direktora

Gradonačelnik Zagreba je za 10 odsto smanjio plate direktora i gradskih zvaničnika - uključujući decembarske.

Izvor: Beta

Gradonačelnik Zagreba srezao plate direktora
(Foto: Thinkstock)

Za pet odsto je smanjio rashode gradskih preduzeća i rashode gradskog budžeta.

Agencija HINA je prenela da je gradonačelnik Milan Bandić te, dodatne mere racionalizacije poslovanja, objasnio kao posledicu "socijalno-ekonomskih pokazatelja", ali se oni ne navode.

"Pored ekonomskih ciljeva, te mere podstiču i upućuju na društveno odgovorno delovanje menadžmenta u javnom sektoru," kaže se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Svet

"Nećemo da napustimo Rusiju"

Kineska kompanija "Hikvižn" ("Hikvision"), koja je jedan od glavnih dobavljača opreme za video nadzor, nije napustila rusko tržište, rekao je danas izvor blizak kompaniji.

16:12

28.5.2024.

1 d

Svet

Oglasila se Rusija: "Biće promena"

Izmene poreskog zakona u Rusiji, koje je predložilo ministarstvo finansija te zemlje, uticaće na donošenje odluke o određivanju referentnih kamatnih stopa, objavila je Ruska centralna banka, a preneo je danas Interfaks.

22:16

29.5.2024.

16 h

Podeli: