Regionalna hladnjača u Prijepolju

Projektna ideja opštine Prijepolje za izgradnju regionalne hladnjače izabrana je među osam najboljih ideja javno-privatnog partnerstva.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.08.2013.

21:18

Default images

Kako su naveli predstavnici opštine, koncept regionalne hladnjače namenjen je poljoprivrednicima, privrednicima, javnom i privatnom sektoru u regionu Polimlja.

Na konkursu "Javno-privatno partnerstvo kao razvojni potencijal" učestvovalo je 29 opština i gradova uključenih u međuopštinska partnerstva u okviru Projekta održivog lokalnog razvoja Američke agencije za međunarodni razvoj

Portparol opštinske uprave u Prijepolju Izet Kriještorac kazao je da je izabrano osam projektnih ideja iz Raške, Niša, Tutina, Nove Varoši, Doljevca, Kanjiže, Zrenjanina i Prijepolja.

"Oni će imati mentorsku tehničku pomoć u izradi akcionih planova za njihovu realizaciju i biće predstavljeni potencijalnim privatnim partnerima, finansijerima i drugim zainteresovanim na investicionoj konferenciji", kazao je Kriještorac.

Projekat Javno-privatno partnerstvo kao razvojni potencijal sprovodi Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED), uz podršku USAID i Ministarstva regionalnog razvoja i lokalne samouprave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: