Beograd - Pariz za 2.570 dinara

Mađarska aviokompanija "Viz er" najavila je da će 1. juna 2013. uspostaviti novu liniju Beograd - Pariz Bove,

Izvor: B92

Četvrtak, 20.09.2012.

16:03

Default images

Promotivna cena karte u jednom pravcu biće od 2.570 dinara, uključujući sve takse i naknadu za izdavanje.

Najveća niskotarifna aviokompanija Centralne i Istočne Evrope je u saopštenju dostavljenom Tanjugu najavila da će na toj liniji saobraćati tri puta nedeljno - utorkom, četvrtkom i subotom.

Ova nova ruta, za koju će karte biti od danas u prodaji, najavljuje se nedugo posle "Viz erove" objave novih ruta od Beograda do aerodroma Bazel Miluz, Krf, Oslo Torp i Rodos.

Na ovaj način "Viz er" sada nudi 14 međunarodnih niskotarifnih ruta iz Beograda na kojima će prevoziti više od 600.000 putnika godišnje i time posredno obezbeđivati 600 radnih mesta u Srbiji u različitim segmentima privrede. Menadžer korporativnih komunikacija "Viz era" Danijel De Karvaljo je izjavio da ta kompanija sa zadovoljstvom objavljuje niskotarifnu rutu koja će od početka juna iduće godine povezivati Beograd i aerodrom Pariz Bove.

"Do sada su putnici koji su putovali izmedju ova dva grada morali da izdvajaju velike svote novca plaćajući visoku tarifu za prevoz i taksu za gorivo", rekao je on.

Zahvaljujući "Viz erovim" niskim cenama prevoza, srpski turisti kao i posetioci Beograda i Srbije sada će moći da putuju češće i "Viz er" očekuje da će broj ljudi koji će posećivati Pariz ili uživati u gostoprimstvu Srbije sada biti u porastu.

Broj karata koji se prodaje po promotivnoj ceni od 2.570 dinara je ograničen i putnici bi trebalo odmah da rezervišu mesta preko wižair.com.

"Viz er" ima flotu od 39 aviona tipa "Erbas A 320" koja obavlja saobraćaj iz svojih 16 evropskih baza, povezujući 81 destinaciju iz 29 zemalja sa ukupno 255 ruta.

U toj kompaniji je zaposleno oko 1.500 ljudi, a 12 miliona putnika je ove godine "Viz er" izabralo za svog avioprevoznika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: