Prodato već 2.000 stanova u "Stepi"

Prvih 500 stanova u naselju „Stepa Stepanović“ u beogradskom Voždovcu biće useljeno u četvrtak, 3. maja. Do sada je u tom kompleksu prodato 2.000 stanova.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.04.2012.

01:06

Default images

Ministar prostornog planirannja Oliver Dulić kaže da je "izgradnja ovog kompleksa trenutno najveća gradnja u Evropi".

"Ovim projektom vratili smo državnu izgradnju na velika vrata i pokazali da je država sposobna da sve završi u rokovima. Reč je o stanovima visokog kvaliteta i o cenama koje su niže od tržišnih. Ovaj model gradnje trajaće i u budućnosti i građani koji sada ne mogu da priušte sebi stan moći će to da iskoriste kada dođu bolja vremena", kaže Dulić.

Prvi stanari će ključeve svojih stanova u naselju „Stepa Stepanović“ dobiti sledeće nedelje, a ceo kompleks će se sukcesivno završavati do februara 2013. godine.

U prodaju je pušteno još oko 1.000 novih stanova različitih struktura i kvadratura, čija će se cena kretati od 1.250 do 1.290 evra po kvadratu sa PDV-om.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: