U Parizu kvadrat košta i 60.000 EUR

Stan na tri nivoa u najprestižnjem delu Pariza, u 16. arondismanu, sa površinom od 780 kvadratnih metara dostigao je rekordnu cenu od 46 miliona evra.

Izvor: B92

Sreda, 07.03.2012.

16:19

Default images

Predstavnici agencije "Pari uest Sotebis internešenel", koja je posrednik u prodaji ovog luksuznog stana po ceni od 60.000 evra po kvadratu, ističu da je ovaj dosada najskuplji tripleks u Parizu namenjen stranim kupcima.

Stan se nalazi u zgradi izgrađenoj 1933. i ukrašen je gotovo u celini pozlaćenim ornamentima.

Ulaz u stan je na šestom spratu na kome se nalazi ogroman salon, radna soba, dve prateće prostorije i kuhinje, a na sledećem nivou su četiri sobe odakle su pruža jedinstven pogled kao na dlanu na francusku prestonicu.

Na poslednjem novou je sportska sala i teresa sa verandom od 315 kvadratnih metara, prenose francuski mediji, koji još nagađaju ko bi mogao da bude kupac ovog stana od šest soba i terase koja zauzima gotovu polovinu ukupne površine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: