Treći igrač ušao na srpsko kablovsko tržište

Kompanija Telenor predstavila je danas svoj "Hipernet".

Izvor: B92

Utorak, 16.11.2021.

13:56

Treći igrač ušao na srpsko kablovsko tržište
Foto: Depositphotos, REDPIXEL

U pitanju je nova usluga za domaćinstva, koja obuhvata optički internet, uslugu digitalne televizije u probnoj verziji i fiksnu telefoniju, navedeno je u saopštenju kompanije.

"Verujemo u ovo tržište i zbog toga smo u Hipernet, naš najambiciozniji projekat do sada, uložili značajna sredstva", kaže Majk Mišel, generalni direktor Telenora.

Zainteresovani građani mogu da probaju Hipernetovu digitalnu TV u testnoj verziji i da povratnim informacijama o korisničkom iskustvu pomognu u daljem razvoju proizvoda, saopšteno je.

Kako su za B92.net ranije izjavili iz kompanije, Telenor nema u planu kreiranje sopstvenog sadržaja, već će ući na tržište distribucije TV kanala.

Goran Vasić, izvršni direktor za korporativne poslove Telenora, tada je najavio da je njihov cilj da u ponudi imaju sve TV kanale.

"Želimo da naša ponuda bude jedinstvena, da uključi najveći mogući izbor kanala i da tako pridobijemo korisnike", rekao je Vasić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: