Direktorka o prodaji: Posle 11 godina u Srbiji...

Generalna direktorka Telenora u Srbiji Ingeborg Ofsthus izjavila je da kompanija posle 11 godina u Srbiji danas ulazi u novu fazu poslovanja.

Izvor: B92

Sreda, 21.03.2018.

10:09

Direktorka o prodaji: Posle 11 godina u Srbiji...
Foto: EPA/MAURITZ ANTIN

“Posle 11 godina u Srbiji danas ulazimo u novu fazu poslovanja, s obzirom na to da će naše operacije u Mađarskoj, Bugarskoj, Crnoj Gori i Srbiji biti prodate PPF grupi”, navela je Ofsthus, saopšteno je iz Telenora.

Ofsthus je ocenila da su u kompaniji ponosni na sve što smo do sada postigli, “a pogotovo na činjenicu da smo lider u prihodima na tržištu sa tri miliona korisnika širom Srbije”.

Prema njenim rečima, transakcija neće uticati na korisnike i lokalne partnere, “a nastavljamo da radimo kao i do sada, posvećeni pružanju konzistentnih i kvalitetnih usluga našim korisnicima”.

“PPF grupa ima jasan cilj za razvoj telekomunikacionog portfolija, a Telenorovo poslovanje u regionu centralne i istočne Evrope ključno je za njegovo ostvarenje”, navela je Ofsthusova.

Telenor grupa potpisala je ugovor o prodaji svog poslovanja u regionu centralne i istočne Evrope sa PPF grupom u vrednosti od 2,8 milijardi evra. Transakcija uključuje mobilne operacije u Mađarskoj, Bugarskoj, Crnoj Gori i Srbiji i provajdera tehničkih usluga Telenor Common Operation (TnCo), koji su svi u potpunosti u vlasništvu Telenor grupe, navodi se u saopštenju Telenor grupe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: