Mali: Večeras će radijatori u Beogradu biti topli

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavili su da će noćas početi tople probe u toplanama u Beogradu.

Izvor: B92

Petak, 06.10.2017.

19:06

Mali: Večeras će radijatori u Beogradu biti topli
Ilustracija: Thinkstock

Oni su istakli i da se očekuje da u više od 90 odsto domaćinstava radijatori budu topli, a da od sutra to bude slučaj sa svim stanovima koji su priključeni na daljinsko grejanje.

Kako se navodi u saopštenju gradske uprave, gradonačelnik Beograda dao je nalog da "Beogradske elektrane" počnu sa toplim probama i sa ministrom obišao toplanu "Novi Beograd".

Ministar Antić rekao je da će probe početi večeras i da se od sutra mogu očekivati topli radijatori u svim domaćinstvima. On je dodao da je reč o "pojačanim toplim probama", koje će učiniti da stanovi sugrađana budu topli.

"Sve toplane u Srbiji apsolutno su spremne za čitavu zimu, a obezbeđene su velike količine energenata", naveo je Antić.

Mali je rekao da očekuje da će večeras radijatori u stanovima Beograđana biti topli.

"Nikada spremniji nismo bili nego ove grejne sezone. Ne postoje nikakva dugovanja prema „Srbijagasu”, svi energenti su obezbeđeni, a više od tri milijarde dinara uloženo je u rehabilitaciju mreže i remont sistema", rekao je gradonačelnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: