Hondin Adrenalin dan

Honda će u subotu, 9. juna, od 11 do 15 časova na stazi NAVAK oranizovati događaj “Adrenalin dan”. Posetioci će imati priliku da testiraju Honda automobile i motocikle, a biće predstavljena i nova Honda Civic Sedan, nakon čega će se ovaj model naći u prodaji u Srbiji.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 30.05.2012.

15:41

Default images

U Hondi kažu da one koji se prijave za test vožnju očekuje izazovna staza i uzbudljiva vožnja bez ograničenja.

Za tu priliku, Honda je obezbedila sledeće test automobile: CR-V, novi Civic hečbek, Accord, CR-Z i, po prvi put u Srbiji, novi Civic Sedan.

Što se motocikala tiče, posetiocima će za testiranje biti dostupni PCX, Crosrunner, Integra, Hornet, CBR600F i NC700X.

U okviru ove manifestacije, na jednom mestu biće predstavljeno svih devet generacija Honde Civic sa osvrtom na razvoj performansi, tehnologije i dizajna tokom godina.
Zainteresovani će moći da iskuse i vožnju sa profesionalnim vozačima, a za manje iskusne tu je vožnja skutera sa instruktorima.

Za sve prisutne Željko Staničić, višestruki šampion Srbije u moto sportu, i Milan Brkić, pripremili su adrenalinske vožnje i akrobacije.

Članovi Kluba ljubitelja Honde imaće priliku da od 15 do 17 časova isprobaju svoje automobile pod “punim gasom” na jedinstvenoj stazi i u okviru takmičenja i igara koje će biti organizovane.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti za test vožnju na sajtu www.hondaadrenalin.rs.

Pročitajte o novoj Hondi Civic hečbek.

Vozili smo: Honda Accord 2.0 i-VTEC Lifestyle.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: