BMW definitivno otkriva novu "trojku" 2. oktobra

Nova generacije BMW-ove Serije 3 imaće premijeru na sajmu automobila u Parizu.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 26.09.2018.

14:45

BMW definitivno otkriva novu
Novi BMW Serije 3 (tizer)

Jedan od najvažnijih model u gami nemačkog proizvođača biće predstavljen najpre predstavnicima medija, 2. oktobra, da bi dva dana kasnije mogli da ga vide i posetioci auto-salona u glavnom gradu Francuske.

Mada se i ranije spekulisalo da će nova Serija 3 debitovati u Parizu, BMW je do danas krio zvaničan datum premijere, a u nedavnom saopštenju povodom nastupa na ovoj sajamskoj manifestaciji nije je spomenuo među najavljenim premijerama.

Osim najave o zvaničnom predstavljanju automobila, nisu otkriveni novi detalji od automobilu, ali očekuje se da će u Parizu biti izložena verzija M340i sa 360-370 ks i pogonom na sva 4 točka.

Ranije je saopšteno da će nova Serija 3 imati bolje aerodinamičke karakteristike u odnosu na aktuelni model zahvaljujući smanjenom koeficijentu otpora vazduha (0,23), dok će masa vozila biti manja i do 55 kg, u zavisnosti od verzije.

Osim nove "trojke", na pariskom auto-salonu publika će moći da vidi još 4 premijere nemačkog proizvođača - novi BMW Z4, BMW Serije 8 Coupe, novi BMW X5 i BMW M5 Competition.

Sajam za posetioce traje 4-14. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: