Hyundai i30 Fastback N debituje na auto-salonu u Parizu

Korejski proizvođač predstaviće na međunarodnoj smotri automobila u francuskom glavnom gradu sportsku verziju modela i30 Fastback.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 10.08.2018.

18:55

Hyundai i30 Fastback N debituje na auto-salonu u Parizu
Standardni Hyundai i30 Fastback iz 2017. (ilustracija)

Hyundai i30 Fastback imao je premijeru u julu 2017, a godinu dana kasnije stiže i N varijanta ovog automobila.

Biće to treći model "N" serije posle Hyundaija i30 N i Velostera N, pa treba očekivati i slične specifikacije pogonske jedinice.

Ispod haube će se naći 2.0 litarski turbo benzinac sa oko 250 konjskih snaga (184 KW) u standardnoj verziji i sa oko 275 ks (202 kW) u opciji sa Performance paketom.
Pretprodukcijski Hyundai i30 Fastback N tokom testova na Nirburgringu
Vizuelno, i30 Fastback N razlikovaće se od regularne verzije po drugačijem, agresivnijem prednjem delu automobila (maski hladnjaka i braniku), većim točkovima i niskoprofilnim gumama, integrisanom zadnjem spojleru, specijalnom, dvostrukom izduvu i drugim aerodinamičkim dodacima.

Automobil će imati i sportsko, spušteno oslanjenje.

Više detalja o Hyundaiju i30 Fastback N biće poznato na sajmu automobila u Parizu, ili uoči početka ove manifestacije koja se održava u oktobru, a auto stiže u prodajne salone u Evropi u prvim mesecima 2019.
Pretprodukcijski Hyundai i30 Fastback N tokom testova na Nirburgringu
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: