Pet godina besplatne garancije za Ford polovnjake

U mreži prodajno-servisnih centara Grand Motors u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu počela je promotivna kampanja tokom koje se za sva Ford polovna vozila odobrava besplatna produžena petogodišnja garancija, odnosno do pređenih 50.000 km (šta pre nastupi).

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 28.02.2018.

12:51

Pet godina besplatne garancije za Ford polovnjake
Ford Fiesta (ilustracija)

Kupac polovnog vozila je u obavezi da izvrši obavezan servis pre preuzimanja odabranog vozila (aktivacija garancije), a da ga posle toga, na svakih godinu dana ili 10.000 km (šta pre stupi na snagu), redovno servisira u Grand Motors/Ford mreži u Srbiji.

Osim Fordovih automobila, garancija od tri godine, odnosno do 30.000 km, važi za ograničen broj vozila drugih marki koja su redovno održavana/servisirana u Grand Motors/Ford mreži u Srbiji.

Kupovina polovnih vozila sa produženom garancijom može se finansirati kroz kreditne i lizing aranžmane, na osnovu saradnje prodavca sa bankama i lizing kompanijama u Srbiji.

O aktuelnoj ponudi polovnih vozila potencijalni kupci mogu se informisati na zvaničnom sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: