Tri besplatna servisa za kupce novog Opelovog vozila

Svi budući vlasnici novih Opelovih automobila, koji svoje vozilo nabave u PSC Komnenović, pored garancije od sedam godina na kupljeni auto dobijaju na poklon i tri servisa gratis

Automobili

Izvor: PR

Petak, 22.07.2016.

10:06

Tri besplatna servisa za kupce novog Opelovog vozila

Kupac je u obavezi da prilikom servisa plati samo zamenjene delove, dok je usluga servisiranja besplatna. Akcija se odnosi i na kupovinu bilo kog polovnog automobila, koji su takođe u ponudi ove kuće, a za koje inače važi garancija od pet godina.

U ovlašćenom Opelovom servisu PSC Komnenović, koji osim automobila tog nemačkog proizvođača servisira i modele drugih brendova, mogu se obaviti mehaničarske, električarske, elektroničarske, limarske kao i farbarske usluge, kao i zamena auto-stakala, a u ponudi je i sezonsko čuvanje pneumatika i servisiranje klima uređaja na vozilima.

Ponuda Opelovih automobila dostupna je na zvaničnom veb sajtu PSC Komnenović, na kome se može saznati više i o specijalnim akcijama i promocijama koje su u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: