Zavirite u fabriku u kojoj nastaje Land Rover Defender

Aktuelna verzija legendarnog terenca izrađuje se u neizmenjenom obliku od 1990, a sudeći prema najnovijim snimcima iz Land Roverovog pogona, način proizvodnje ovog modela nije se mnogo promenio za poslednjih 25 godina.

Izvor: B92

Utorak, 27.01.2015.

15:28

Default images

U 2015. svet će se oprostiti od veterana među terencima - Land Rovera Defender.

Linije vozila koje danas silazi sa proizvodnih traka fabrike Solihull u Velikoj Britaniji veoma podsećaju na prvobitni model koji je predstavljen davne 1948. godine.

Iako je proces izrade Defendera od tada znatno modernizovan, u pojedinim segmentima proizvodnje primetna je atmosfera iz starih vremena:



U pogonu Solihull izrađuju se još i modeli Range Rover, Range Rover Sport, Land Rover Discovery i, odnedavno, Jaguar XE, a Land Rover Defender proizvodi se još od 1983. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: