Mister Bin izašao nepovređen iz još jednog udesa

Britanski komičar, Rouen Etkinson (Rowan Atkinson), koji je poznat i kao ljubitelj sportskih i klasičnih modela, slupao je još jedan automobil, ali ovog puta ne svojom krivicom.

Izvor: B92

Nedelja, 14.09.2014.

19:25

Default images

Izgleda da Etkinson nema sreće sa automobilima. Nakon dva udesa u skupocenom McLarenu F1, doživeo je još jednu nezgodu.

Pedesetdevetogodišnji glumac, koji se proslavio ulogom Mister Bina u istoimenoj seriji, učestvovao je u "Shelby Cup" trci klasičnih Fordovih modela na stazi u britanskom Gudvudu.

Etkinson je vozio Ford Falcon Sprint iz 1964, kada je jedan od vozača koji se nalazio ispred izgubio kontrolu nad svojim automobilom i okrenuo sa na stazi.

Prvo vozilo koje je naišlo na isprečeni automobil uspelo je da ga izbegne, ali ne i Mister Bin koji je svojim Fordom udario direktno u njega.

Na sreću, glumac je izašao iz slupanog automobila nepovređen.

Ne znamo kolika je šteta načinjena na vozilu ovog puta, ali nakon poslednje nesreće u McLarenu F1, koja se dogodila 2011, opravka automobila koštala je oko milion evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: