Da li verujete da je ovo nekad bio Lamborghini Huracan?

Prva dokumentovana saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao jedan Huracan dogodila se u Mađarskoj, na autoputu M7, kada je automobil iz za sada neutvrđenih razloga probio zaštitnu ogradu i sleteo u jarak pored puta.

Izvor: B92

Utorak, 09.09.2014.

22:30

Default images

Lamborghini se nakon toga zapalio, a kada su vatrogasci stigli na lice mesta i ugasili požar, jedini preostali čitavi delovi na osnovu kojih bi Huracan mogao da se identifikuje bile su felne.
Izvor: langlovagok.hu
Kako prenose Mađarski mediji, u nesreći nisu učestvovala druga vozila.

Iako se Huracan zapalio odmah nakon što je sleteo sa puta, na sreću, vozač i njegova saputnica preživeli su udes i zbrinuti su u lokalnoj bolnici.
Izvor: langlovagok.hu
Epilog požara ne predstavlja iznenađenje, ako se zna da se za izradu savremenih super-sportskih automobila sve više koriste alumunijumske legure, ugljenična vlakna i drugi kompozintni materijali.
Lamborghini Huracan koji je izgoreo u Maðarskoj bio je ofarban u Verde Mantis zelenu boju, poput primerka sa ove promo fotografije
Kada se 2013. u Beligiji iznenada zapalio potpuno novi Jaguar F-Type Roadster, fotografije ostataka vozila nisu se mnogo razlikovale od ovih na kojima je prikazan spaljeni Huracan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: