Saobraćajna konfuzija u Beogradu: Šta dalje?

U Beogradu se vozači svakodnevno suočavaju sa problemima i apsurdnim situacijama u saobraćaju, a jedan od takvih primera podelio je na Twitteru naš sugrađanin koji se prateći saobraćajne znakove, našao u bezizlaznoj situaciji.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 30.08.2017.

11:44

Saobraćajna konfuzija u Beogradu: Šta dalje?
Foto: B92 (ilustracija)

Kraj avgusta i početak septembra na beogradskim ulicama obeležen je radovima na brojnim važnim saobraćanicama, među kojima je svakako najzahtevnija rekonstrukcija Slavije i Bulevara oslobođenja. Usled radova, došlo je i do neminovnih izmena režima saobraćaja u okolnim ulicama, što vozače koji se kreću ovim krajem grada stavlja na prave muke.

Tako se, oni koji se nađu na ulgu ulica Knjeginje Zorke i Svetog Save, suočavaju sa pravim lavirintom iz koga kao da nema izlaza - jedan saobraćajni znak pokazuje obavezan smer desno, a drugi iznad njega označava da je ta ulica slepa: Naš sugrađanin, koji je objavio fotografiju na svom Twitter profilu, prijavio je problem Beokom servisu (što savetujemo i vama da uradite, ako naiđete na sličnu situaciju u saobraćaju), pa očekujemo da će nadležni rešiti ovaj problem boljom saobraćajnom signalizacijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

20 h

Podeli: