Najbolji slobodni igrači, ima li nešto za Zvezdu?

Specijalizovani košarkaški sajt "Eurohoops" napravio je listu od pet najboljih, a i dalje slobodnih igrača za evroligaške klubove.

Izvor: PT

Sreda, 16.08.2017.

16:58

Najbolji slobodni igrači, ima li nešto za Zvezdu?
Getty Images

Dosta klubova je već oformio 90 odsto ekipe, međutim neki od ovih pet igrača svakako bi pomoglo ambicijama ekipa u elitnom košarkaškom takmičenju.

"Eurohoops" rangirao je pre svega igrače po iskustvu igranja u Evropi, a među njima se nalaze Džastin Dolmen, Džoi Dorsi, Artsjom Parahovski, Dontaj Drejper i Nejt Volters.

Dolmen je prošle sezone imao dosta problema sa povredama i u Evroligi odigrao je sa mo 15 na utakmica, na kojima je beležio 7,8 poena. Ima 32 godina i ima još dosta da pruži, ali je pitanje njegovo zdravlje.

Dorsi takođe ima problema sa povredama, ali još većim nego Dolmen. Amerikanac u prethodnih nekoliko godina nije uspevao da ostane zdrav i stalno se mučio sa kilažom. Kraj prošle sezone proveo je u Best Balikeširu u Turskoj. Sa smanjom minutažom mogao bi da daje solidan doprinos u nekom evroligaškom timu.

Parahovski je imao odličnu sezonu u Nižnjem Novogorodu pre nekoliko godina, kada je igrao zajedno sa Tejlor Ročestim, Tarensom Kinsijem i Trejom Tompkisnom. Međutim, od odlaska u Uniks nije uspevao da ponovo tako dominantne partije. Sada je slobodan agent i videćemo gde će završiti.

Drejper je godina unazad jedan od najboljih defanzivaca na svojoj poziciji u Evroligi. Bio bi od velike koristi svakoj ekipi kao drugi plej i svakako da će uskoro pronaći angažman,

Volters je prošle sezone igrao u Crvenoj zvezdi, gde je pružao promenljive partije, ali je na kraju ipak ostavio pozitivan utisak. Nije se baš najbolje snašao, ali kvalitet poseduje i "Eurohoops" se čudi kako već do sada nije pronašao angažman.

Kada je reč o Zvezdi, pozicija centra je za sada odlično popunjena, fali jedna klasična četvorka, na krilu i beku stvari stoje sjajno, dok se još traži plejmejker.

Šta vi mislite?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: