Kupališna sezona na Štrandu počinje: Akcija se nastavlja

Prodaja sezonskih ulaznica će početi 05. maja na glavnoj blagajni Štranda. Zakupci velikih kabina imaju pravo na četiri ulaznice, a zakupci malih kabina dve ulaznice po ceni od 300,00 dinara. Dokumentacija koju je potrebno priložiti je potvrda o plaćenom zakupu kabine za tekuću godinu (original na uvid).

Izvor: B92

Četvrtak, 29.04.2021.

11:42

Kupališna sezona na Štrandu počinje: Akcija se nastavlja
Foto: Shutterstock/Andrej Privizer

Cene ulaznica se nisu menjale i iznose 50,00 dinara dnevna ulaznica, 1.345,00 dinara sezonska ulaznica bez popusta i 1.150,00 dinara sezonska ulaznica sa popustom (đaci, studenti, penzioneri). Radno vreme blagajne je svaki dan od 8 do 19 časova.

Akcija „Humanitarni ponedeljak“ se nastavlja i ove godine i u okviru ove akcije ulaz na plažu ponedeljkom biće besplatan, a posetioci plaže će u zamenu za kartu moći da prilože pomoć u skladu sa svojim mogućnostima. Svi sugrađani koji imaju potrebu za pomoć u lečenju teških i retkih bolesti svoje zahteve mogu predati na glavnoj blagajni Štranda, prenosi NS Uživo.

U sklopu priprema za novu kupališnu sezonu urađeni su svi poslovi kako bi plaža bila bezbedna- orezane su suve i bolesne grane na stablima, posađeno je 10 sadnica žalosne vrbe, podignuto preko 2000 kvadrata novog travnjaka, urađena aeracija travnjaka, okopavanje i orezivanje žive ograde, isprskane zelene površine protiv krpelja. Pored toga izvršena je deratizacija, dezinsekcija, dezinfekcija kabina, okrečeni su toaleti, popravljena su dečija igrališta, obezbeđena je spasilačka i lekarska služba.

Radi zaštite osoblja i posetilaca kupališta preporučeno je sledeće: maksimalan broj posetilaca u istom trenutku na plaži može biti 14400 osoba, isticanje obaveštenja radi informisanja gostiju, poštovanje fizičke udaljenosti, dezinfekcija (ruku, dezinfekcija ležaljki i sedećih mesta nekoliko puta tokom dana, pojačano čišćenje i dezinfekcija sanitarnih prostora), poštovanje preporuka u ugostiteljskim objektima, redovan monitoring vode na kupalištu. Poštujući ove preporuke JKP „Gradsko zelenilo“ će obezbediti sve uslove za bezbedan boravak posetilaca na plaži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: