Ljubimac na B92.net

Najnespretniji pas na svetu dobio jednako nespretnog prijatelja

Mnogi ljubitelji životinja čuli su za Frica, šestogodišnjeg zlatnog retrivera koji je toliko smotan da ne može da uhvati ništa što mu se baci. Fric je nedavno dobio i "pojačanje" - mladog prijatelja Getsbija, koji je publici na Jutjubu doneo dvostuko više smeha. Naime, prizor njih dvojice, dok pokušavaju da uhvate poslastice, toliko je urnebesan da je mnogima ulepšao dan.

Izvor: B92
Podeli

Vesti

Urnebesna jurnjava: Noj jurio bicikliste, oni "umirali" od smeha

Da je noj najveća ptica na svetu, verovatno vam je već poznato. Ali, da li ste znali da ova životinja može dostigne brzinu veću od četrdeset kilometara na sat? To je čini i najbržom pticom. S obzirom na to, nije ni čudo što je noj iz video-snimka uspešno jurio bicikliste nekoliko minuta. Razlog za to je izražena agresivnost kod mužjaka, tako da napadi na ljude baš i nisu retka pojava.

Vesti nedelja 20.05. 08:35 Komentara: 0

I mace pate zbog samoće...

Mnogi ljudi i dalje imaju potpuno pogrešnu sliku o mačkama kao o potpuno nezavisnim bićima kojima i nije potrebno neko veliko druženje i koje su dovoljne same sebi.

Vesti petak 18.05. 08:40 Komentara: 1

Pingvin koji juri leptira je nešto najslađe što ćete danas videti

Na video-snimku objavljenom na Jutjubu može se videti kako se maleni pingvin svim silama trudi da uhvati leptira koji je zalutao u njegov zoo-vrt. Na njegovu žalost, "uljez" je pobegao. Iako nije naznačeno gde je video-zapis snimljen, nema sumnje da je ceo prizor neodoljiv i da će oduševiti sve ljubitelje životinja.

Vesti četvrtak 17.05. 17:00 Komentara: 7
strana 1 od 221 idi na stranu