Omiljene "Mućke" su se vratile - večeras specijalno emitovanje

Prošlo je 40 godina od kada je sa emitovanjem počela čuvena humoristička serija "Mućke", a večeras će fanovi imati priliku da ponovo na televizijskim ekranima pogledaju prvu epizodu popularnog britanskog sitkoma.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 08.09.2021.

12:26

Omiljene
Foto: Profimedia

Kako bi obeležili veliki jubilej, neki od glumaca šoua nedavno su se ponovo okupili ispred engleskog paba "The Nags Head", koji se nalazi u Centalnom Londonu.

"Mućke" će se emitovati večeras na britanskom kanalu "Gold", u istom terminu kada je bila objavljena i prva epizoda na BBC-ju, 8. septembra 1981. godine. Inače, poznati engleski pab, u kome su se originalno i snimale epizode "Mućki", u čast njihovog grandioznog povratka, rekonstuisao je celokupni enterijer da liči baš onako kako ga se fanovi serije i sećaju. Glumica ovog britanskog serijala Andre Bernard, koja je glumila kelnericu, čestitala je rođendan "Mućkama" i nije krila oduševljenje zbog toga što je bila deo "najzabavnije komedije ikada".

"U 21. godini nisam imala predstavu da će 'Nervozna Neris' biti poznata i 33 godine kasnije", napisala je Bernard. Čestitkama se pridružio i britanski kompozitor Filip Poup, koji se zahvaljuje što je sarađivao sa "sjajnom glumačkom ekipom", a u seriji je igrao lik Tonija Anđelina.

U pabu se pojavila i Gvinet Strong, koja je u seriji igrala Rodnijevu suprugu Kasandru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: