Rambo Amadeus u filmu koji je inspirisan instinitim događajima VIDEO

Istinita priča o tragičnoj pljački menjačnice pod nazivom ''Jedan sasvim normalan dečko A.S.'' (25) počeće da se prikazuje u bioskopima širom Srbije od 15. oktobra. Bioskopski život započeće odmah nakon projekcije u takmičarskom programu ovogodišnjih Niških filmskih susreta.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.10.2020.

12:09

Rambo Amadeus u filmu koji je inspirisan instinitim događajima VIDEO
Foto:Depositphotos/fergregory

Rediteljka Milena Grujić je svoj diplomski film snimila po sopstvenom scenariju: ''Film je inspirisan istinitim događajima koji su se odigrali pre nekoliko godina u jednom beogradskom naselju. Ja inače živim u Žarkovu, a to je kraj koji je poznat u rubrikama crne hronike. Inspiracija za scenario i za film su potekli upravo iz mog okruženja.''

Vladimiru Gvojiću je uloga Saleta prva glavna uloga u dugometražnom filmu, dok njegovog saučesnika glumi Nikola Šurbanović (poznat našoj publlici po ulogama u serijama Grupa, Preživeti Beograd, Sinđelići…). Film prati Saleta i Andreja, koji nakon pljačke menjačnice, beže u zgradu i ostaju opkoljeni u stanu strane studentkinje. U ostalim ulogama pojavljuju se: Dominika Walo, Nenad Pećinar, Sara Pejčić, Rambo Amadeus, Miki Krstović, Saša Torlaković, Anastasija Mandić, Marko Gvero, Milan Pelivanović, Ivan Radović, Oleg Mićić, Nataša Balog, Katarina Stojanović, Dejan Nikolić, Miljana Kralj. Film je urađen u produkciji Fakulteta dramskih umetnosti, a rediteljka je diplomirala u klasi Srdana Golubovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: