Kultura

Subota, 29.10.2022.

09:46

Nik Kejv: "Kanje Vest je najveći umetnik naše generacije"

Nik Kejv je komentarisao nedavne antisemitske komentare Kanjea Vesta. Nazvao ih je "duboko razočaravajućim" i "sramotnim", ali izjavio da je Kanje za njega najveći umetnik generacije.

Izvor: index.hr

Nik Kejv:
Foto: Profimedia

"Kanje je za mene, kontroverzno, najveći umetnik naše generacije. Volim njegovu muziku. Yeezus i ti gospel albumi, nikad ništa takvo nisam pre čuo. Ali to da izvlači ove antisemitske stvari, mislim da je to sramotno. Treba li ova osoba da se spusti s tako velikih visina do tako zamornih sr*nja koje smo toliko često slušali? To me duboko razočarava i neko vreme bi mi moglo biti teško da slušam Kanjeove albume", rekao je Kejv. Ipak, zna da će moći da pređe preko toga.

"Ptica je slobodna": Kanje Vest ponovo na Tviteru

"Naposletku, više cenim rezultate i znam da ću s vremenom moći da pređem preko toga i osećam se slobodno da ponovo mogu da slušam Kanjeovu muziku. Da neće zauvek biti zarobljen u najgorem aspektu svog karaktera, a muzika koju stvara je putovanje daleko od njegovih najgorih osobina, kao što je sva naša muzika", dodao je Kejv.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Podeli: