Nova pesma Adel već postala hit: "Gremi je ponovo čeka" VIDEO

Adel je objavila prvu pesmu s novog albuma "Easy On Me", koja posle samo 12 sati od objave ima 21 milion pregleda na Jutjubu.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 15.10.2021.

14:24

Nova pesma Adel već postala hit:
Foto: Profimedia

U baladi uz pratnju klavira Adel peva o povezanosti propalog braka i poteškoća u njenom detinjstvu. To je njena prva pesma u poslednjih šest godina.

Reakcije obožavalaca su uglavnom pozitivne, a ljudima se posebno dopao momenat kada se u crno-belom spotu pojavila boja: "Kako moćno" – pišu u komentarima. Jedna ženska osoba se našalila i napisala: "Nakon ovog bih se i ja razvela". Između ostalog, pisali su i kako je uvek znala da savršeno pretoči emocije u pesmu, i da je "sigurno Gremi ponovo čeka". "Sigurno nisam ni blizu onome čemu sam se nadala kada sam započela s ovime pre gotovo tri godine. Zapravo, sasvim suprotno. Oslanjam se na rutinu i doslednost kako bih se osećala sigurnom, baš kao i uvek. Pa ipak, svesno, a možda i voljno, bacila sam se u lavirint apsolutnog nereda i unutrašnjih previranja. Naučila sam brojne istine o sebi. Skinula sam puno slojeva sa sebe, ali sam se umotala i u nove.

Otkrila sam neke zaista korisne i zdrave materijale s kojima bih mogla da započnem, ali sam i osećala kao da sam konačno ponovno pronašla onaj svoj osećaj. Otišla bih čak toliko daleko i rekla bih da se nikad u životu nisam osećala ovako mirno. I tako, spremna sam napokon da objavim ovaj album.

To je bilo moje pitanje života ili smrti tokom najburnijeg perioda u mom životu. Postala sam toliko prožeta sopstvenom tugom. Moje srce je trebalo da se oporavi. O tome govori ovaj album. Dom je tamo gde je srce", rekla je Adel o albumu, koji izlazi 19. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: