Dva rođendana i hevi metal grmljavina druge večeri Exita

Druge večeri Exit festivala u Novom Sadu, publika je na glavnoj bini slušala i gledala svetske zvezde The Chainsmokers, dok su ljubitelji elektronskog zvuka u ranim jutarnjim satima imali prilike da se zabavljaju uz Pola Kalkbrenera.

Kultura

Izvor: B92, Beta

Subota, 06.07.2019.

09:00

Dva rođendana i hevi metal grmljavina druge večeri Exita
Ilustracija / Foto: Exit / Promo

Sinoć je obeležena i 30 godišnjica postojanja i rada novosadskog benda Atheist Rap na Fusion bini, koji su publici priredili spektakl od dva sata svirke, dok su se na video bimu smenjivale video poruke sa čestitkama njihovih kolega, muzičara i obožavalaca.

Na istoj bini nešto ranije je obeležena i 20. godišnjica rada slovenačkog ska-punk-reggae-core benda Elvis Jackson, dok je u ranim jutarnjim satima publiku oduševio nastup nešto hip-hopera Who See iz Crne Gore, čiji je nastup počeo u 4.30 sati ujutru.

Nastupu legende sirovog zvuka, pevača benda Pantera Fila Anselma i njegovog benda The Illegals, na Main Stageu, prethodila je svirka Ritma nereda.

Fil je, nešto ranije, fanovim priredio iznenađenje i omogućio im da sa njim popriaju, slikaju se i dobiju autograme. Svirku koja je privukla veliki broj ljubitelja metala, kao i svaki svoj koncert, u potpunosti je posevetio "svojim preminulim kolegama".

U nastavku večeri, na glavnoj bini, uvek omiljeni Partibrejkersi do ponoći su držali raspoloženu publiku na nogama.

Obožavaoci repa, hip hopa i trep muzike od pre nekoliko godina imaju i svoju oazu "Cockta Beats" binu, na kojoj su sinoć nezaboravnu atmoferu napravili novosađani Backflesh, kao i reper Krešo Bengalka iz Hrvatske.

Na više od 40 bina druge večeri Egzita ređale su se svetske zvezde, među kojim i di-džej Kristijan Molnarana Dance Areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: