"S vremena na vreme" 28. novembra u BG-u

Utemeljivači i predvodnici beogradske akustične scene, sastav "S vremena na vreme", održaće koncert poslednjeg četvrtka u mesecu, 28. novembra, u beogradskoj Ustanovi kulture "Palilula".

Podeli

Kakao je saopšteno, ideja je da članovi grupe Koki, Miki, Asim i Ljuba, počevši od prošlog, svakog poslednjeg četvrtka u mesecu nastupe pred beogradskom publikom, te ovom prilikom najavljuje koncerte i za decembar.

Poslednjeg četvrtka u oktobru "S vremena na vreme" ugostili su Milutina Petrovića i Nešu Zlatanovića, a za 28. novembar najavljeni su gosti iznenađenja.

Specifičnost ovih koncerata ogleda se u tome što "S vremena na vreme" na svakom koncertu izlaze sa drugačijim repertoarom, i osim hitova nastalih u vreme nekadašnje Jugoslavije izvode i prearanžirane pesme koje tada nisu izvođene na koncertima, a i sasvim nove nastale u skorijem periodu, piše u najavi koncerta.

Ulaznice za koncert 28. novembra u UK "Palilula" (bišvi NU Braća Stamenković) mogu se kupiti putem Eventim sajta (www.eventim.rs) i prodajne mreže po ceni od 750 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 51 idi na stranu