Domaći izvođači na EXIT-u

Sastavi ,,Veliki prezir", ,,Obojeni program", ,,Petrol", ,,S.A.R.S.", Stuttgart Online, ,,Ritam nereda" i Killo Killo nastupaju na Fusion bini ovogodišnjeg EXIT-a.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 30.04.2010.

16:15

Default images

EXIT je saopštio da će na Fusion, jednoj od najvećih festivalskih bina, prve večeri nastupiti novosadski fank-rege sastav Killo Killo, čiji se prvi album ,,Amongst the People" odnedavno može besplanto preuzeti sa sajta Exitmusic.tv.

,,Iste večeri nastupiće i beogradski sastav ,Petrol’, čiji zvuk boje gitare, analogni sintisajzer i električne orgulje. Petak će obeležiti domaći internet fenomen ,S.A.R.S', a drugog dana će nastupiti i ,Obojeni Program’, bend koji svira već 30 godina’’, saopštava EXIT.

Kako se navodi, prošle godine ,Obojeni program" pevača Branislava Babića-Kebre objavio je osmi album ,,Kosmos u tvom srcu/Igračke se voze levom rukom’’ besplatno preko Exitmusic.tv, koji je do sada preuzet preko 30.000 puta.

Trećeg dana festivala na Fusion bini nastupa ,,Veliki prezir" frontmena Vladimira Kolarića-Koleta, koji je pred Novu godinu objavio album ,,Nikadjekraj", kao i dvojac iz Beograda Stuttgart Online (na fotografiji), koji odnedavno iza sebe ima debitantski album ,,Radost svakom domaćinstvu".

Na zatvaranju festivala u nedelju na Fusion bini nastupiće novosadski ,,Ritam nereda’’.

Na Fusion bini sviraće još i Midnight Juggernauts, Jamaica, Miike Snow, ,,Skroz", Kavasaki 3P, TBF, High Control, Kulturshock, Bonaparte, Yeasayer i drugi.

Festival EXIT se održava na petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, od 8. do 11. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: