Kultura

Utorak, 24.10.2023.

12:58

Treća sezona serije "Lupin" apsolutni hit na Netfliksu: Evo zašto je publika toliko voli VIDEO

Treća sezona Netfliksove serije "Lupin", objavljena početkom meseca, prema podacima koje je objavio Netfliks, trenutno je najgledanija na celoj platformi. Ima 77 miliona sati gledanja, dok dokumentarac o Dejvidu Bekamu ima 54 miliona.

Izvor: index.hr

Treća sezona serije
Foto: Shutterstock/David Esser

Ali ne gleda se samo poslednja sezona. Pet najgledanijih serija, koje nisu sa engleskog govornog područja, takođe uključuju prethodne sezone Lupina. Za nedelju dana prva sezona ima 18 miliona sati gledanja, dok druga sezona ima 16 miliona. Recenzije gledalaca su odlične. Serija ima rejting od 7,5 na IMDb-u, a čak 98 odsto na Rotten Tomatoesu.

Još 2021. godine, kada je izašla prva sezona, mnogo se pričalo o seriji Lupin. Zatim je serija oborila rekorde gledanosti koje su držali Queen's Gambit i Bridgerton. Zbog popularnosti serije, Deni Vikram Bel je Vogu naveo pet razloga zašto je serija postala neodoljiva za gledaoce.

Omar Si je briljantan kao Asan Diop

Francuski glumac Omar Si (45) dobio je glavnu ulogu u ovoj Netfliksovoj seriji.

"Nije mogao biti savršeniji za ulogu Asana Diopa, džentlmena i kradljivca dragulja čija se priča prati kroz seriju. On ne nosi seriju na leđima, on je serija", piše Bel.

Iako je Asan lopov, on svakako nije negativac, a gledaoci su opčinjeni njegovim šarmom i harizmom. Veoma je prisutan na ekranu u seriji.

"Njegov osmeh i mozak su njegovo najsmrtonosnije oružje“, piše autor za Vog.

Lupin je veličanstveno staromodan

Lupin je velika proizvodnja. Serija je odlična, nepretenciozna i nije surova. Ne pokušava da bude previše moderna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: