"Bekam" i još mnoge druge serije i filmovi: Šta nam je to Netfliks pripremio za jesen VIDEO

Idealno za predstojeće jesenje dane

Izvor: ljepotaizdravlje.hr
Podeli
Foto: Shutterstock/MAXSHOT.PL
Foto: Shutterstock/MAXSHOT.PL

Netfliks, jedna od omiljenih striming platformi, za početak jeseni je pripremila brojne naslove filmova i serija. Mi smo pripremili nekoliko naslova koji će biti idealni za jesenje večeri kod kuće, uz topli čaj i ćebe. Pored filmova, tu su i nastavci popularnih serija koje biste već mogli da pratite.

Netfliks – novi filmovi i serije za oktobar 2023. godine

Pain Hustlers

Emili Blant, Kris Evans i Endi Garsija dolaze na Netfliks 27. oktobra, a ovo je definitivno nastavak koji jedva čekamo da gledamo.

Lupin

Treća sezona popularne serije Lupin stiže na Netfliks 5. oktobra!

Fer-plej

Nakon neočekivanog unapređenja u nemilosrdnom investicionom fondu, veza jednog para nalazi se na ivici. Njihov angažman nije jedina stvar koja bi mogla da se raspadne... Film će biti dostupan na Netfliksu 6. oktobra.

Tela

Četiri vremenske linije, jedno telo: da bi spasli budućnost Britanije, četiri detektiva moraju prvo da reše slučaj ubistva koji je promenio tok istorije. Na Netfliks stiže 19. oktobra.

Stare tate

Mrzovoljni sredovečni otac i njegova dva najbolja prijatelja osećaju se kao ribe iz vode u hirovitom svetu milenijumskih direktora i moćnih direktora vrtića. Gledajte od 20. oktobra.

Bekam

Ova dokumentarna serija, koja sadrži nikada ranije viđene snimke, prati meteorski uspon Dejvida Bekama od skromnih početaka do svetske fudbalske zvezde. Na Netfliks stiže 4. oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 29 idi na stranu