Snima se film o Marlonu Brandu FOTO

Marlon Brando je jedan od najvećih glumaca svih vremena. Bili Zejn to svakako nije, ali će glumiti u filmu o životu holivudske legende. Pregledom slika sa seta, međutim, primetno je da njih dvojica baš liče.

Izvor: cdm.me
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U filmu "Waltzing With Brando“ Zejn će glumiti poznatog glumca, a snimanje ovog nezavisnog filma je pomerila pandemija, s obzirom na to da su prve vesti o snimanju objavljene još 2019. godine. Sad su se pojavile i prve fotografije kako će Zejn izgledati u filmu.

Film je zasnovan na memoarima Bernarda Džadža, arhitekte iz Los Anđelesa, koga je Brando angažovao da izgradi prvo ekološki savršeno utočište na svetu na malom i nenaseljenom ostrvu Tahitija. Priča će se uglavnom odvijati između 1969. i 1974. godine, kada su Brando i Džadž proveli vreme na udaljenom ostrvu dok se glumac spremao da glumi u filmovima "Kum“ i "Posljednji tango u Parizu“.

Zejn i pored toga što je glumio u jednom od najvećih filmova svih vremena, "Titaniku“, teško nalazi posao jer ga prati reputacija da je težak za saradnju. Tek po koje gostovanje i sporedna uloga u komedijima i akcionim filmova je sve čemu može da se nada.

Ostaje da vidimo da li će uloga u filmu "Waltzing with Brando“ to promeniti. Svakako će zbog sličnosti ove dvojice glumaca izazavati pažnju javnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 36 idi na stranu