Prve fotografije Ledi Gage sa snimanja nastavka "Džokera" FOTO

Gaga se priključuje Hoakinu Finiksu u nastavku hvaljenog filma "Džoker", za koji redatelj Tod Filips kaže da će biti mjuzikl.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.03.2023.

11:05

Prve fotografije Ledi Gage sa snimanja nastavka
Foto: Profimedia

Objavljene su prve fotografije Ledi Gage u ulozi stripovske antijunakinje Harli Kvin, za film "Joker: Folie a Deuk“ u kojem slavnog negativca po drugi put igra Hoakin Finiks, a osećanja fanova su podeljena.

Naime, Harli je dosad igrala holivudska lepotica Margo Robi i to u tri filma, i pored toga što su filmovi bili različitog kvaliteta svi su se rekli da je svoj posao odlično odradila.

Gaga će igrati sasvim drugačiju verziju junakinje, koja je u stripovima Džokerova devojka, jer filmovi Toda Filipsa nešto su drugačiji od klasičnih stipovskih blokbastera. Ovaj nastavak zamišljen je kao mjuzikl.
Foto: Profimedia
Kadrovi u kojima se pojavljuje Gaga snimljeni su u Njujorku, a kako je prvi nastavak zaradio veliki novac i kritičari su ga hvalili, svi željno iščekuju da vide šta je ovaj put Filips "skuvao".

Gaga se već dokazala kao odlična glumica u romantičnoj drami "Zvezda je rođena“, za šta je nominovana za Oskara. Glumila je i u filmu "Gučijevi".

"Joker: Folie a Deuk“ u bioskope dolazi sledeće godine u oktobru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: