Treća sezona "Seksualnog obrazovanja" premijerno sutra - biće mnogo intimnih scena VIDEO

Treća sezona Netfliksove drame "Seksualno obrazovanje" premijerno će biti prikazana ovog petka.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Planetarno popularni šou prikazuje grupu tinejdžera koji se susreću sa biološkim i seksualnim promenama tokom pubertetskog doba, otkrivajući različite seksualne orijentacije, ali i nagone.

Jedan od glavnih likova Otis Milburn, koji je u prve dve sezone dobio zanimljivu karakterizaciju lika, odnosno, seks terapeuta za emotivne tinejdžere, u trećoj sezoni on, zapravo, otkriva sebe.

"Otis je, zahvaljujući svojoj prijateljici Rubi, zaista počeo da otkriva i razvija sebe. Počeo je da otkriva stranu sebe koju dosad nismo imali prilike da vidimo u šouu", kaže glumac koji glumi Otisa.

Iako će treća sezona ovog populatnog šoua da sadrži elemente komedije, ona će, takođe da se osvrne i na neke životne probleme koji se susreću mladi tokom doba adolescencije, kaže glumica Mimi Kin koja glumi Rubi.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Zaista se trudimo da se rešimo predrasuda u vezi sa seksom i problemima koji se mladi susreću tokom tinejdžerskog doba. U suštini, treća sezona je prihvatanje samog sebe, prihvatanje sopstvenog ja koje se nalazi u tvojoj koži", rekla je glumica.

Kadrovi serije prikazuju mnogo intimnih scena između glumaca, međutim, kako kažu, to im je najmanji problem, jer su naučili da za ovo vreme prijateljski sarađuju.

Iako se celokupni šou vrti oko tinejdžerskih drama i problema, treća sezona "Seksualnog obrazovanja" za odrasle osobe, primera radi Otisove majke, takođe, će predstavljati suočavanje sa sopstvenim moralnim dilemama.

"Bilo da ste tinejdžer ili odrasla osoba, treća sezona ovog britanskog serijala pokazaće da su odrasli isto toliko zbunjeni koliko i tinejdžeri", zaključuje glumac Asa Baterfild koji igra Otisa Milburna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 17 idi na stranu