Mel Gibson snima rimejk jednog od najpopularnijih vesterna

Glumac Mel Gibson snima novi film, a ovog puta želi da napravi rimejk vesterna iz 1969. godine "Divlja horda" (The Wild bunch).

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 26.09.2018.

10:29

Mel Gibson snima rimejk jednog od najpopularnijih vesterna
Foto: Getty

Deadline javlja da će Gibson biti ko-scenarista, producent i reditelj filma, ali da se ne zna da li će postići i da glumi u njemu, prenose Novosti.

Gibsonu je ovo samo jedan od projekata na kojima trenutno radi, pored priprema za snimanje filma “Destroyer”, koji će ispričati priču o USS Laffeu, brodu koji se odbranio od 22 napada kamikaza tokom Drugog svetskog rata. Snimanje ovog filma trebalo bi da počne na proleće.

Gibson bi takođe mogao da se nađe u glavnoj ulozi u filmu “Čovek vredan šest milijardi dolara”, pored Marka Volberga, mada ova vest još uvek nije potvrđena.

Originalni fil "Divlja horda" okupio je ostarele bandite Divljeg Zapada, u nameri da odrade još jednu, poslednju pljačku, pre nego što će otići u zasluženu penziju. Glumačku postavu činili su Vilijam Holden, Ernest Borgnin, Robert Rajan, Edmond O'Brajan, Varen Oats, Džejms Sančez i Ben Džonson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: