10 serija na Netfliksu koje ne možete da prestanete da gledate

Izraz “binge-watching“, gledanje serije odjednom i do jedne sezone na dan, do skoro bio je nepoznat u našoj zemlji, ali s dolaskom Netfliksa sve se promenilo.

Izvor: B92
Podeli
foto: epa
foto: epa

Kompanija Netfliks objavila je listu serija koje se gledaju odjednom, tačnije i po nekoliko epizoda bez prekida. U obzir su ušle serije koje je korisnik gledao duže od dva sata u toku dana. Pogledajte listu:

1. American Vandal

2. 3%

3. 13 Reasons Why

4. Anne

5. Riverdale

6. Ingobernable

7. Travelers

8. The Keepers

9. The OA

10. The Confession Tapes

Netfliks je takođe predstavio još tri liste koje se tiču načina na koji su korisnici gledali serije, pa su se tako izrodile nove kategorije – serije koje su toliko dobre i koje se gledaju polako da ih ne bismo prebrzo odgledali, serije zbog kojih se ne čeka supružnik s posla i serije koje su bile toliko dobre da su zahtevale porodično okupljanje.

Film/TV

"Naš novi predsednik" stiže na Beldoks

U trenutku kada aktuelni događaji u Siriji zaoštravaju odnose Rusije i Amerike, na programu 11. Međunarodnog festivala dokumentarnog filma "Beldoks" koji se održava od 7. do 14. maja, biće prikazan i film Maksima Pozdorovkina "Naš novi predsednik", koji iz ugla ruskih medija prati dolazak američkog predsednika Donalda Trampa na vlast.

Film/TV ponedeljak 16.04. 15:38 Komentara: 0
strana 1 od 1516 idi na stranu