10 serija na Netfliksu koje ne možete da prestanete da gledate

Izraz “binge-watching“, gledanje serije odjednom i do jedne sezone na dan, do skoro bio je nepoznat u našoj zemlji, ali s dolaskom Netfliksa sve se promenilo.

Izvor: B92
Podeli
foto: epa
foto: epa

Kompanija Netfliks objavila je listu serija koje se gledaju odjednom, tačnije i po nekoliko epizoda bez prekida. U obzir su ušle serije koje je korisnik gledao duže od dva sata u toku dana. Pogledajte listu:

1. American Vandal

2. 3%

3. 13 Reasons Why

4. Anne

5. Riverdale

6. Ingobernable

7. Travelers

8. The Keepers

9. The OA

10. The Confession Tapes

Netfliks je takođe predstavio još tri liste koje se tiču načina na koji su korisnici gledali serije, pa su se tako izrodile nove kategorije – serije koje su toliko dobre i koje se gledaju polako da ih ne bismo prebrzo odgledali, serije zbog kojih se ne čeka supružnik s posla i serije koje su bile toliko dobre da su zahtevale porodično okupljanje.

Film/TV

Koliko je teško da balkanski film bude prepoznat u svetu?

Reditelj Stefan Komandarev srpskoj publici je poznat po filmu "Svet je veliki i spasenje je iza ugla", poetskoj "tornatoreovskoj" životnoj priči o mladiću Saši, po koga, posle pogibije roditelja u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, dolazi neobični deda da bi se sa njim na biciklu vratio u Bugarsku. U razgovoru za B92, podsećamo se najuspešnijeg bugarskog filma ikada i sa autorom govorimo o njegovom novom ostvarenju.

Film/TV utorak 23.01. 10:12 Komentara: 8

Ona je najplaćenija glumica u Holivudu

Prvi put se kao Crna udovica pojavila u "Iron Manu 2" 2010. godine, a od tada je ovu ulogu tumačila u još pet filmova o Avengersima. U istoj ulozi videćemo je i ovog leta, a Skarlet Johanson (33) nedavno je potpisala ugovor o samostalnom filmu o superjunakinji.

Film/TV nedelja 21.01. 19:45 Komentara: 23
strana 1 od 1487 idi na stranu