Poznati se opraštaju od Ljubiše Samardžića

Smrt glumca Ljubiše Samardžića tema je i na društvenim mrežama, gde se, osim građana, od glumačke legende opraštaju i javne ličnosti.

Izvor: B92
Podeli
Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot

Srpski dramaturg Siniša Kovačević oprostio se od legendarnog Smokija uz dirljivu poruku.

"Smoki! Spavaj mirno, uz svog jedinca, dobra dušo. Čekaju te tamo u nebeskom bioskopu bolji od ovih koje ostavljas. I filmovi i ljudi", napisao je.

Glumica Ljiljana Blagojević pozdravila je glumca s velikim poštovanjem.

"Zbogom, veliki umetniče! Neka ti je večna slava! Odmori svoju napaćenu dusu!", napisala je.

Svoju tugu izrazila je i glumica Kalina Kovačević, koja se u poruci posvećenoj Samardžiću zahvalila na svemu što joj je veliki glumac pružio.

"Hvala ti na velikoj podršci i poverenju! Ostaće ogromna praznina i u mojoj duši i u filmskoj umetnosti! Neka ti je večna slava, veliki čoveče!"

Voditeljka Milica Nedić oprostila se od Ljubiše Samardžića sledećim rečima:

Prati B92 na Viberu

Film/TV

Palićki festival među šest najboljih festivala u Evropi

Festival evropskog filma Palić nagrađen je u Briselu kao jedan od šest najboljih festivala u Evropi u oblasti umetnosti i to kao jedini filmski festival, a njegov direktor Radoslav Zelenović ističe da im je to priznanje utoliko draže što "evropska nagrada dolazi u zemlju koja nije članica Evropske unije".

Film/TV četvrtak 21.09. 17:42 Komentara: 0

Počinje 10. LIFFE

Projekcijom filma "Na mlečnom putu" i koncertom Emira Kusturice i njegovog No Smoking Orkestra, večeras počinje 10. Leskovački internacionalni festival filmske režije (LIFFE).

Film/TV utorak 19.09. 14:37 Komentara: 0
strana 1 od 1457 idi na stranu