Poznati se opraštaju od Ljubiše Samardžića

Smrt glumca Ljubiše Samardžića tema je i na društvenim mrežama, gde se, osim građana, od glumačke legende opraštaju i javne ličnosti.

Izvor: B92
Podeli
Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot

Srpski dramaturg Siniša Kovačević oprostio se od legendarnog Smokija uz dirljivu poruku.

"Smoki! Spavaj mirno, uz svog jedinca, dobra dušo. Čekaju te tamo u nebeskom bioskopu bolji od ovih koje ostavljas. I filmovi i ljudi", napisao je.

Glumica Ljiljana Blagojević pozdravila je glumca s velikim poštovanjem.

"Zbogom, veliki umetniče! Neka ti je večna slava! Odmori svoju napaćenu dusu!", napisala je.

Svoju tugu izrazila je i glumica Kalina Kovačević, koja se u poruci posvećenoj Samardžiću zahvalila na svemu što joj je veliki glumac pružio.

"Hvala ti na velikoj podršci i poverenju! Ostaće ogromna praznina i u mojoj duši i u filmskoj umetnosti! Neka ti je večna slava, veliki čoveče!"

Voditeljka Milica Nedić oprostila se od Ljubiše Samardžića sledećim rečima:

Film/TV

Počeo 46. Fest

Projekcijom filma "Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju" Martina Makdone i uručenjem "Beogradskog pobednika" za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti mađarskom reditelju Ištvanu Sabu, večeras je u Sava centru počeo 46. Fest.

Film/TV petak 23.02. 20:00 Komentara: 3

Sabo: Svaka ideologija želi da menja naše živote

Jedan od najcenjenijih mađarskih filmskih reditelja poslednjih decenija, prvi mađarski dobitnik Oskara, Ištvan Sabo, dobitnik priznanja "Beogradski pobednik" za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, kaže da je posao filmskih stvaralaca da ispričaju nešto važno i da to urade na zabavan način, a nagrade su sredstvo do tog cilja.

Film/TV petak 23.02. 19:25 Komentara: 2
strana 1 od 1498 idi na stranu