Istvud: Moram za Trampa, ovo je generacija pi*kica

Legendarni glumac i reditelj Klint Istvud rekao je da živimo "u tužnim vremenima" i da su oba predsednička kandidata u SAD "lupala gluposti", ali je ipak stao na stranu Donalda Trampa.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 04.08.2016.

11:24

Istvud: Moram za Trampa, ovo je generacija pi*kica
Foto: Getty Images

"Morao bih da glasam za Trampa. Tramp ipak ima nešto, jer je u tajnosti svima dosta političke korektnosti i ulizivanja. Ovo je ulizivačka generacija, mi stvarno živimo u generaciji pi*kica. Svi hodaju kao po jajima", rekao je Istvud.

Istvud je naveo da Tramp "govori šta misli" i da to ponekad nije dobro.

"Razumem o čemu priča, ali pnarosto nisam uvek saglasan s tim", rekao je Istvud.

"Prljavi Hari" je rekao da su optužbe da je neko rasista preterane i da to nije bilo tako "kada je on odrastao". Doduše, Istvud je rođen 1930. godine, kada su na snazi širom Amerike i dalje bili zakoni rasne segregacije.

"Znate, sada je on rasista jer je pričao o onom sudiji (Gonzalo Kurijel). Tramp je lupao gluposti, ali su to radili svi, obe strane. Međutim, sada mediji vilene i viču da je nešto rasizam i prave veliku stvar od toga. Samo je*eno pređite preko toga", poručio je Istvud za "Eskvajer".

Inače, Istvud otvoreno podržava republikance, a njegov politički angažman je bio u središtu pažnje javnosti 2012. godine kada je na nacionalnoj konvenciji razgovarao sa"izmišljenim Obamom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: