Ko je glumica koja će osvojiti svet?

Kada je 29. aprila objavljen celokupan spisak glumaca koji igraju u filmu „Ratovi zvezda: Epizoda VII“, ceo svet se pitao ko je Dejzi Ridli, jedina glumica na spisku, i jedina iz ekipe o kojoj se ne zna čak ni datum rođenja.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 30.04.2014.

17:16

Default images

Jednim pogledom na objavljenu listu glumaca, koji u maju počinju snimanje filma u Velikoj Britaniji, odmah su se izdvojila imena čuvene švedske filmske legende Maksa fon Sidoua, Britanca Endija Serkisa, pa i sve popularnijeg mladog američkog glumca Adama Drajvera.

Sasvim je sigurno da će se i ime mlade Dejzi Ridli intenzivno pominjati sve do decembra 2015, za kada je zakazana premijera novog filma kultne sage „Ratovi zvezda“, nakon čega će njena kraijera dobiti sasvim novi pravac.

Jer, uloga u jednom od najišekivanijih filmova ove i sledeće godine nikako nije mala stvar. A kada tu ulogu dobije mlada glumica nepoznata javnosti, situacija je još zanimljivija, prenose britanski mediji.

O Dejzi Ridli ne zna se mnogo, a mediji nisu uspeli da saznaju čak ni njeno godište. Zna se samo da je visoka oko 1.7 metara, ima smeđu kosu i svega nekoliko malih uloga iza sebe, prenosi Gardijan.

Tu spadaju uloge u britanskim serijama „Casuality“, „Mr Selfridge“ i „Toast of London“, kao i u kratkom filmu „Blue Season“.

Na sajtu njenog agenta navodi se kako je osim za glumu, talentovana i za pevanje, a odlična je i plivačica. Međutim, najveći broj njenih snimaka sa interneta proteklih dana je uklonjen, a čak je i njen profil na tviteru, otvoren krajem aprila, iznenada ugašen.

Njena prvi veći filmski angažman u ostvarenju „The Inbetweeners 2“, premijerno će biti prikazan u avgustu.

Blue Season • Short Film - SCI-FI-LONDON 48 Hour Film Challenge from Lourenco Diniz on Vimeo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: