Kultura

Subota, 20.11.2021.

18:43

"Južni vetar" dobija pojačanje iz Holivuda

Glumac Miloš BIković i reditelj Miloš Avramović potvrdili su da će se ekipi serije u novoj sezoni pridružiti poznati holivudski glumac

Izvor: B92

Foto: Profimedia

Kako je Miloš Biković napisao na društvenim mrežama, poznati glumac Majkl Medsen bi trebalo da glumi u sledećoj sezoni serije.

"Dobrodošao u ekipu Južnog vetra! Majkl Medsen će igrati jednu od uloga u sledećoj sezoni serije Južni vetar", napisao je Miloš na Twitteru. Ovu vest je potvrdio i reditelj Miloš Avramović koji je podelio glumčevu fotografiju na Instagramu i poželeo mu dobrodošlicu.

"Dobrodošao u ekipu, Majkl Medsen. Službeno! Ide rokanje!" napisao je Avramović u opisu

Majkl Medsen za sobom ima bogato glumačko iskustvo, a gledaoci su do sada mogli da ga vide u filmovima poput Kil BIll, Hateful Eight, Reservoir Dogs i Doni Brasko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: