Kultura

Sreda, 14.02.2024.

14:00

Izašao trejler za novu seriju: "Podseća na Indijanu Džonsa" VIDEO

Netfliks je nedavno objavio trejler za svoju novu avanturističku seriju pod nazivom "Bandidos", koja će početi da se prikazuje 13. februara na striming servisu.

Izvor: index.hr

Izašao trejler za novu seriju:
Foto: Profimedia

Radnja prati grupu lopova, predvođenu likovima poput Migela (Alfonso Dosal), Lilí (Ester Espósito), i Vilsona (Huan Pablo Medina), koji kreću na opasnu pustolovinu na Karibima kako bi pronašli izgubljeno blago otkriveno putem drevne karte.

U sedam epizoda serije, uz već spomenute glumce, pojaviće se i Mabel Kadena, Andres Baida, Nikolás Furtado, Sara Nikols, Luis Gerardo Méndez i Bruno Bičir. Trejler je izazvao oduševljenje među gledaocima, pri čemu su mnogi u komentarima rekli da ih serija podseća na serijal o Indijana Džonsu.

.
Foto: Profimedia
Ljudi su pohvalili kombinaciju avanture i adrenalina. Takođe su uporedili seriju sa popularnim "Uncharted".

Komentari ne prestaju da se nižu, a mnogi su izrazili svoje oduševljenje zato što će se u seriji naći glumica Ester Espósito, obećavajući da će gledati seriju samo zbog nje.

Sudeći prema reakcijama, "Bandidos" privlači pažnju publike i obećava da će biti jedna od najpopularnijih mini-serija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: